⌊ FB. ⌉

⌊ KÉPEK ⌉

⌊ KOMMENTEK ⌉

⌊ TELNEK A NAPOK ⌉

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

⌊ ELÉRHETŐSÉGEK ⌉

paraszt...

2009.05.21. 21:57 :: Small

Vannak itt problémák... megint ellentmondásos kommentek hadai... fikázás után sajnálkozás... leugatás után megbánás... hát hogy vannak ezek a dolgok? ... csak az a gond, hogy tudjátok, ha én meghozok egy választást, amellett kiállok ám... nagy paraszt vagyok, hogy nem bánok meg semmit... én ezt tudom... nagy paraszt vagyok azért is mert így emlékszem vissza... ezt is tudom... nagy paraszt vagyok, mert ezt hozta ki belőlem az élet... tudom, de ez van... és a legnyagyobb paraszt azért vagyok, mert nem érdekel ez az egész... tudom, de legalább önmagam vagyok... hát ez van... tudom ez most lehet fáj nektek... nekem is fájt sok minden... és úgy látom elismered "ha nincs ló, jó a szamár is" alapon barátkoztál inkább azzal az emberrel, akiről nagyon jól tudod, hogy meg volt a véleményem... és, hogy mit kaphattam akkor amikor megtudtam? ... mivel ismersz gondolhatod... amit kimondok vagy leírok komolyan gondolom amúgy... tudom ez is paraszt... határtalan vita lenne amúgy arról beszélni, hogy ki-kit, mikor vagy miért keresett... mindenki fújja a saját igazát... de mivel én vagyok akkora paraszt engem ez se érdekel... emlékszem amikor azt mondtátok, hogy majd lehet rájövök mekkorát hibáztam... és akkor már késő lesz... hát úgy látom visszanyalt a fagyi, mert a jelen helyzet azt mutatja, hogy nem én bántam meg... hiszen tudjátok, én nem bánok meg semmit.... és ezt nem csak mondom, hanem érzem is... kiváncsi vagyok milyen az amikor nem nekem mondják azt, hogy már késő... hanem én mondom nektek... mert egy paraszt vagyok... és nem nézek hátra... ezzel a helyzettel szembe kell nézni... el kell fogadni... ez van... és lehet voltak mélypontok mostanában az életemben, de nem rémültem ám meg... és nem is bántam meg semmit... egy percig se... ahogy mondtad van bennem büszkeség... ez bizony így van... és egyszer már az elveim is be lettek fikázva... hát most tudom... lehet fáj az nektek, hogy vannak elveim... és ha még kis szaros elvek is... de legalább mutatják az utat, hogy ne vesszek el a világban... és ne írjak le olyan dolgokat, amikre később talán azt mondanám, hogy megbántam... olyan bizony nem lesz... de úgy látom nálatok fordult a kocka... és lehet én látom rosszul... de szerintem inkább ti jötettek rá, hogy mit veszítetetek... nem pedig én... én nem vesztettem semmit úgy érzem... én ezzel csak nyertem... és tudom, hogy most magatokban azt gondoljátok és hogy most a szemetekbe nem vagyok más, mint egy:

paraszt...

 

egy kis hangulat fokozó:

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://small.blog.hu/api/trackback/id/tr441136402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZaby 2009.05.22. 14:50:16

Hűha Dávid te valamit nagyon benéztél! Ez engem már rég nem érdekel hogy mit veszítettem, mert azt már nagyon rég elveszítettem, amit sajnáltam és én be merem vallani hogy még mindig sajnálom. De nem érdekel mert találtam nálad valaki sokkal jobb, értékesebb embert aki mindennél többet ér nekem. Semmilyen fagyiról nincs itt szó, csak kicsit helyre akartam tenni a dogokat, de látom ez is fölösleges, egy olyan embernek aki, ahogy te mondtad: Paraszt!!!

Small 2009.05.23. 15:17:08

akkor remélem Szaby végre le van zárva a téma... akkor jól vigyázz arra, akit találtál... nem kell itt semmit helyre rakni, mert nincs értelme... én ezt így érzem, mert paraszt vagyok...

Kl3v* 2009.05.24. 09:59:21

paraszt vagy sL^ =) am. ajánlom figyelmetekbe => attilah feat. jakuzah- pics project(adult vesion) :D

Small 2009.05.24. 20:35:08

hiszen ismersz .Kl3v^... majd lesd meg az iwiwen a képet [ .Kl3v^ feat. .sL^ ] a buli albumban... nagyon paraszt... :)
süti beállítások módosítása