⌊ FB. ⌉

⌊ KÉPEK ⌉

⌊ KOMMENTEK ⌉

⌊ TELNEK A NAPOK ⌉

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

⌊ ELÉRHETŐSÉGEK ⌉

egy dolgot remélek...

2015.11.15. 18:25 :: Small

Egy dolgot remélek, hogy akik eddig támogatták ezt a sok "férget", azok most ott vannak és segítik az áldozatok családjait is... Én kurvára leszarom mi volt régen, nekem a történelem kurvára 1987 óta létezik. Engem személy szerint sokkoltak a Párizsban történtek... lehet azért, mert nagyon szeretem a franciákat, mind sportban, mind zenében... mindenben... a szomorú az, hogy nagyon sok olyan ember van aki hozzá segítette ezeket a "férgeket" a terveik megvalósításához, akik most mind hallgatnak... hol van most a sok migráns aid-es köcsög? tudom elég szélsőséges vagyok, de csak azt kívánom, hogy egy gyűléseteken robbantson a következő "féreg" amelyiknek szopkodtátok a faszát anno a nagyállomás előtt...

A másik dolog ami kiakaszt, hogy a nagy emberek vívják a kis politikai harcaikat, és mindennek a levét a civil állampolgárok isszák meg... majd amikor történik egy ilyen eset, mindegyik kiáll a nemzeti pódiumra és felolvas egy megírt szöveget... hát szopjon le mindegyik... a "férgekkel" együtt kellene őket is begyújtani a faszomba...  sok ártatlan elvesztésével járó esemény fog még szerintem bekövetkezni... sajnos... de mindenki nyugodjon meg, a nagy emberek biztonságban lesznek, és ők fogják már pont leszarni, hogy kik azok akik mindennek az áldozatává váltak... ők lesznek pont azok akik leszarják, hogy hány gyermek nő fel miattuk szülők nélkül, vagy hány szülő lesz, aki elveszti a gyermekét...

Én meg igazából pont leszarom, hogy ki mit gondol arról, hogy milyen képem van kint facebookon, pont leszarom mi volt Trianonban, ahogy az iszlám is pont leszarja ezeket a dolgokat 2015-ben... attól még, hogy én szolidaritást vállalok a Párizsban történtek miatt és megváltoztatom a profil képem ( amit sokan csak divatból tesznek ezt aláírom ), a határainkat nem fogják visszaállítani, a kenyér nem lesz olcsóbb, a focistáink ha kijutnak ma az EB-re ugyanúgy nagypénzt tesznek zsebre, nekem ugyanúgy mennem kell holnap dolgozni, tehát igazából semmi nem változik... úgy érzem nagyon sok ember az életében jelenlévő tehetetlensége, üressége miatt kezd el lázadni ez ellen, hogy vannak akik igazából szolidaritást vállaltak, nem csak a like-ok begyűjtése miatt. 

Egy dolgot remélek, egyszer ezek a nagyon okos politikusok is beöltöznek majd katonának és szembe néznek a "férgekkel" valami Éhezők viadala feeling-ű kupola alatt, és a játékot majd azok irányítják, akik elvesztették miattuk a hozzátartozójukat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://small.blog.hu/api/trackback/id/tr258080814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása